img
Auto kopen
Wat is mijn auto waard?
Zoek een auto voor mij
Contact
NL |FR

De tweedehandswagen van je dromen vind je bij D’Ieteren Centers

Merk
Model
Brandstof
Prijs (€)
Totaal
Per maand
Max. prijs -
Nieuw
Tweedehands
Eco friendly
Elektrisch
Bestelwagen
Break
Cabrio
Coupé
Monovolume
SUV
Andere

Actueel aanbod

Bereken de waarde van je huidige wagen!

Wij zijn steeds bereid om uw huidige wagen over te nemen. Hier kan u alvast een gratis waardebepaling bekomen van uw huidige wagen.

Wat is mijn auto waard

Heb je jouw droomwagen niet gevonden?

Geen zorgen, wij gaan voor jou op zoek!

Laat ons weten naar wat je precies op zoek bent. Wij zullen dan in ons uitgebreid netwerk zoeken naar een wagen die voldoet aan jouw vereisten. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan.

Zoek een wagen voor mij

Een financiering of leasing op maat

Elke klant is anders, sommigen willen eigenaar zijn van hun wagen, anderen wisselen graag om de zoveel tijd van model. Daarom bieden wij verschillende financiële formules aan en dit zowel voor particulieren als voor professionele klanten. Wilt u meer informatie ontvangen over deze producten? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Contacteer een verdeler

Vind je tweedehands droomwagen bij D’Ieteren Centers

D'Ieteren Centers, uw verdeler voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen in de regio Zaventem, Elsene en Drogenbos.

Zoekt u een tweedehandswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken immers steeds over een ruim aanbod aan tweedehandswagens. Vindt u toch niet precies wat u zoekt?

Geen probleem, laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek! Daarnaast ondersteunen wij u in het volledige aankoopproces. We kijken bijvoorbeeld welke financiering het best bij uw behoeftes past en we voeren ook een gratis waardebepaling uit op uw huidige wagen. Neem dus gerust contact met ons op, ons gespecialiseerd team staat klaar voor al uw vragen.